Pernilla Forsberg Tiger

Leg psykolog specialiserad inom utvecklingsmetoden lösningsfokus i organisatoriskt arbete

Vill du också göra skillnad med mig? Sedan början av 2000-talet har jag hjälpt människor och företag att utveckla sig själva och sina arbetsmiljöer – med mer än bara prat!

Du hittar mig på Mindleap i Umeå, Brogatan 5 (1 tr).

Välkommen!

Psykolog Umeå Brogatan 5

Utan att krångla till utveckling

Det finns ett stort utbud inom om ledar- och personlig utveckling. Allt från att kategorisera människor i olika färger till mer komplicerade analyser.

Även om det kan vara en bra start så räcker det inte med att göra korrekta analyser. Så länge du inte förmår dig eller din personal att skrida till handling blir det svårt att påverka framtiden.

På Mindleap fokuserar vi istället på det konkreta utan komplicerade big $$$ words!

Inte som andra psykologer

Det var en gång…

Min bakgrund som psykolog är möjligen lite udda.

I mitten av 90-talet lämnade jag nämligen byggbranschen och sadlade om till psykolog som följd av mitt stora intresse för människor, teamwork och ledarskap.

Efter en kort mellanlandning som skolpsykolog växlade jag över till arbete inom företagshälsovård, bland annat i rollen som chef. Under 20 års tid har jag därefter haft förmånen att utveckla mjukvaran i arbetsmiljöer, det vill säga människor och team.

Mina kunder återfinns i flera olika branscher. Jag har primärt arbetat i större avtal över tid och min största kund är Umeå kommun – ett samarbete som jag odlat fruktbart sedan 2005.

2010 startade jag Mindleap och 2011 tog jag examen som Solution Focused Business Professional vid University of Wisconsin, Milwaukee, under Dr Mark McKergow.

Jag brinner för att sprida lösningsfokus och positiv psykologi, är aktiv medlem i två internationella nätverk för lösningsfokus SOLWorld och SFiO, samt medförfattare till boken ”Psykologi på jobbet” (Liber).

Äventyrslust och eget ledarskap

Med Umeå som bas, fast förankrad i den norrländska myllan, har min äventyrslust även låtit mig upptäcka olika hörn av världen på min mountainbike som elitmotionär.

Idrottsliga utmaningar och magiska upplevelser där jag integrerat erfarenheterna i det egna ledarskapet med psykologisk kunskap.

Hos Mindleap hittar du summan av en bred yrkeserfarenhet, vetenskap och funktionella verktyg bekräftat i modern forskning om arbetsmiljö, hjärnan och kroppen.

Som grädden på moset kryddar jag min psykologpraktik med kreativitet och en grundläggande tillit till människors vilja och förmåga att utvecklas.

Vill du också göra skillnad med Mindleap? Varmt välkommen att kontakta mig!

Pernilla Forsberg Tiger

Kontakta Mindleap